یکشنبه ۰۲ دی ۰۳

معرفی چراغ سنسوردار و کارایی آن

فروش انواع تجهیزات برقی ساختمان

معرفی چراغ سنسوردار و کارایی آن

۳ بازديد

معرفی چراغ سنسوردار و کارایی آن 

فروشگاه کوثر الکتریک نمایندگی اصلی فروش انواع چراغ سنسوردار با قیمت اقتصادی 

ابزارهای مدرن و هوشمند مانند چراغ سنسوردار در ساختمان ها به طور قابل توجهی در کاهش مصرف برق کمک کرده اند و در زمان های اخیر محبوبیت قابل توجهی پیدا کرده اند. امروزه نورپردازی نقش مهمی در طراحی دکوراسیون منزل دارد و توجه به عناصر نورپردازی از اهمیت بالایی برخوردار است. در نتیجه در ساختمان‌ها تلاش می‌شود تا با استفاده از مدل‌های مختلف، ترکیبی مناسب از نور مصنوعی در کنار نور طبیعی ایجاد شود. لوسترها، آویزها، چراغ های دیواری، وسایل سقفی و سایر موارد تکمیل کننده نور مصنوعی و عمومی ساختمان ها هستند.

طراحی زیبای چراغ سنسوردار نه تنها به صرفه جویی در انرژی و ایجاد روشنایی کمک می کند، بلکه زیبایی محیط را نیز افزایش می دهد. در حالی که صرفه جویی در انرژی اغلب در بسیاری از خانه ها مشاهده می شود، توصیه می شود از چراغ سنسوردار در مناطقی مانند راه پله ها، آسانسورها و فرودها استفاده شود، جایی که افراد ممکن است فقط به طور موقت حضور داشته باشند استفاده میشود.

یک چراغ سنسوردار به عنوان وسیله ای برای کنترل نور میباشد که با فعال کردن نور زمانی که شخصی وارد منطقه تشخیص سنسور می شود عمل می کند. هنگامی که فرد از محدوده سنسور خارج می شود و زمان مشخصی سپری می شود، منبع تغذیه به طور خودکار قطع می شود. چراغ‌های حسگر حرکتی نسبت به حرکات و حضور افراد حساس هستند و استفاده کارآمد از انرژی را تضمین می‌کنند.

در محیط های مختلف می توان از چراغ سنسوردار سقفی و دیواری برای تامین روشنایی استفاده کرد. چراغ های سقفی منابع نوری قابل توجهی در هر فضایی به حساب می آیند و در اندازه ها و شکل های مختلفی وجود دارند. آنها را می توان به دو نوع طبقه بندی کرد: چراغ های سقفی استاندارد و چراغ های سقفی مجهز به سنسور. چراغ‌های حسگر در ساختمان‌ها به دو نوع سقفی و دیواری تقسیم می‌شوند که هر دو مجهز به حسگرهای حرکتی هستند که نور را در مجاورت خود فعال می‌کنند.

یکی از ویژگی های اصلی چراغ سنسوردار این است که به لطف سنسور حرکتی داخلی، نیازی به جستجوی سوئیچ در مناطق تاریک نیست. انواع مختلف چراغ های سقفی سنسور مخصوصاً برای راهروها و راه پله ها مناسب هستند، زیرا نیازی به کلید دستی ندارند. در عوض، آنها برای عملکرد خودکار روشن و خاموش به حسگرهای هوشمند متکی هستند. این اتوماسیون روشن و خاموش شدن چراغ ها را بدون دخالت دست تضمین می کند.

استفاده از چراغ های سنسوردار در ساختمان تضمین می کند که با حضور افراد، منطقه روشن می شود. این عملیات به این صورت است که به محض حرکت یک فرد در محدوده تشخیص سنسور، مدار الکتریکی تا زمانی که حرکت وجود دارد فعال می ماند. هنگامی که فرد از میدان دید سنسور خارج شد و تایمر تمام شد، منبع تغذیه به طور خودکار قطع می شود.

سنسور ادغام شده در چراغ های دیواری به عنوان فتوسل شناخته می شود که با نور فعال می شود تا لامپ روشن شود. در چراغ های مجهز به فتوسل، لامپ به طور خودکار با تغییر روز و شب خاموش و روشن می شود.

چراغ سنسوردار که در چراغ‌های سقفی یا دیواری یافت می‌شود و معمولاً در محل‌های پارکینگ و راه پله‌ها نصب می‌شود، به عنوان سنسور حرکت شناخته می‌شود. این دستگاه با حرکت انسان یا سایر موجودات فعال می شود و باعث روشن یا خاموش شدن نور می شود. سنسورهای حرکتی به ویژه برای نصب در فضاهایی مانند پارکینگ، راه پله ها، راهروها و فرود مناسب هستند.

چراغ سنسوردار نور حسگر است که در ساختمان ها استفاده می شود و برای کاربردهایی طراحی شده است که نیاز به روشنایی در تاریکی دارند. استفاده از فتوسل ها به دلیل کارایی آن بسیار زیاد است و باید در مکان های مناسب نصب شوند. اساساً یک فتوسل به عنوان یک مقاومت عمل می کند و به طور خودکار جریان برق را بر اساس نوع و عملکرد آن کنترل می کند. آنها در خانه ها، وسایل نقلیه، آسانسورها، صنایع و برای اهداف امنیتی و غیره مورد استفاده قرار می گیرند. به طور خلاصه، کاربردهای فتوسل ها شامل روشن و خاموش کردن چراغ ها در خانه ها، باغ ها، حیاط ها، خیابان ها و غیره است.

مزایای نصب چراغ سنسوردار در ساختمان ها

  1. کاهش مصرف برق تا 70 درصد.
  2. رفع نیاز به تایمر و سوئیچ تایمر و در نهایت کاهش هزینه های مربوط به خرید و نصب تجهیزات.
  3. روشنایی به موقع و سهولت دسترسی.
  4. جلوگیری از آلودگی از طریق حذف کلیدهای دستی.
  5. خاموش شدن خودکار هوشمند چراغ های حسگر پس از مدت زمان از پیش تعیین شده، در نتیجه طول عمر آنها را افزایش می دهد.
  6. چراغ ها در زمانی که نور محیط کافی است، مانند ساعات روشنایی روز، بی جهت فعال نمی شوند.
  7. تامین روشنایی در مکان های مختلف از جمله پارکینگ، انباری، راهرو، اتاق یراق آلات و غیره.
  8. حصول اطمینان از روشنایی کافی در مناطق ترانزیتی و فضای سبز منازل مسکونی، بلندمرتبه ها، سازمان ها و ....
  9. قابلیت تنظیم مدت زمان روشن ماندن چراغ ها.
  10. قابلیت تنظیم سطوح حساسیت به نور محیط.
  11. گزینه ای برای پیکربندی منطقه تشخیص سنسور.
  12. حساسیت تشخیص 360 درجه.
  13. افزایش ایمنی و امنیت در ساختمان ها.
  14. یکپارچه سازی ساختمان هوشمند همراه با راحتی در مدیریت روشنایی.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.